Personvern og informasjonskapsler

Her finner du informasjon om hvordan StompeKompen behandler dine personopplysninger, og hvordan du får innsyn i opplysninger vi har om deg.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Meldinger via kontaktskjema

Når du sender inn ovennevnte skjema ber vi om ditt navn og din e-postadresse. Det er kun administratorer som får tilgang til disse opplysningene. Din personlige informasjon vil ikke bli distribuert til noen for noe formål.

Når du sender en melding, er det kun ansatte som skal besvare henvendelsen som får din kontaktinformasjon. Vi lagrer dine henvendelser for referanse i ettertid. Du kan be om at disse slettes.

Brukere av konkurransesystem

For at du skal kunne bruke vårt system for gjennomføring av konkurranser må vi lagre din e-postadresse.

Vi samler også inn navn på deltakere i konkurransenen. Deltakeres navn brukes bare i forbindelse med gjennomføring av konkurranser og for å kunne presentere resultater.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler ingen informasjon om besøkende på vår nettside med eksterne aktører.

Vi legger ut program og resultater for en konkurranse, men utover dette deler vi ingen informasjon om brukerer med eksterne aktører.

Be om innsyn

Ønsker du å få innsyn i informasjonen vi har om deg eller har andre henvendelser knyttet til personvern ta kontakt her: stompekompen@gmail.com

Informasjonskapsler

Informasjonskapslene nevnt nedenfor finnes på disse sidene:

Vi bruker informasjonskapsler ("cookies") både på åpne og innloggede sider. Funksjonen kan slås av og på i de fleste nettlesere gjennom "innstillinger", "sikkerhet" eller liknende. Informasjonskapsler inneholder ikke personopplysninger og er ingen sikkerhetsrisiko for deg. Hvis du slår av informasjonskapsler i nettleseren din, vil vi ikke kunne logge deg inn på enkelte sider.

Vi bruker opplysninger fra informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og innholdet. På enkelte sider du åpner lagres opplysninger om hvilken side du er på, hvilken nettleser du bruker, om du bruker PC eller mobile løsninger m.m. Slik kan vi forbedre flyten og opplevelsen for alle som bruker nettsiden.

StompeKompen benytter ikke informasjonskapslene til å kartlegge enkeltbrukeres bruksmønster eller annen informasjon som vil kunne krenke personvernet. Vi bruker verktøyene Google Analytics (GA4) og Google Tag Manager i analysearbeidet

Oversikt over cookies

Informasjonskapsel Domene Beskrivelse Databehandler
_ga .stompekompen.no Benyttes til å skille mellom brukere ved å tildele et tilfeldig generert nummer som klientidentifikator. Google Analytics
q_session rg.stompekompen.no Sesjons-ID. StompeKompen

Tilbake